Az Ön weboldala mennyire keresőoptimalizált?

A fentiek alapján gondolja át a következő kérdéseket:

1. Mi a weboldalának a domain neve?

2. Hány látogatója van a weboldalának naponta? Elégedett ezzel a számmal? Biztos, nem lehetne több?

3.  Mik a kulcsszavai a weboldalnak?

4. Ezekre a kulcsszavakra hányadik helyen található a weboldala a www.google.hu találati listáján? Elégedett az eredménnyel, amit lát?

5. Mik azok a keresőszavak, amelyekre legtöbb látogató érkezik az oldalra? Ezt az oldalához kapcsolt statisztikai eszközből kapott eredményekből tudja? Ezekre a szavakra szeretné, hogy a látogatói megtalálják Önt?

6. Ha a weboldalán az egyik aloldalra kattint, mit lát a domain neve után a webcímnél: index, ?, php, html és még mindenféle kódokat vagy szépen olvasható, esetleg az oldal tartalmára utaló szavakat, ún. keresőbarát url-eket? Az utóbbi a jó.

A kapott válaszokból úgy érzi, van mit javítani? Kérje részletes weboldalelemzésünket.

Kulcsszó kutatás és weboldalelemzés: 15.000 Ft/weboldal.

Csak weboldal elemzés: 10.000 Ft/ weboldal (Rövid, kb. 8-10 oldalas manuális elemzés, amely felhívja a figyelmet a legfontosabb hibákra. A legtöbb weboldalnak ez is elég a fejlődéshez.)

Lehetőség van teljes SEO auditra is, amely kitér minden olyan SEO szempontra, amely az adott weboldal számára releváns. Kb. 50-60 oldalas elemzés. Ár egyedi megállapodás függvénye.

Csak kulcsszókutatás: 5.000 Ft/weboldal.

(Az árak bruttó árak.)

Elemzés nélkül is tudja, szüksége van keresőoptimalizálásra?

Mi kedvező áron, rövid határidővel (a témától függ) vállaljuk új vagy már működő weboldalak keresőoptimalizálását. Kérjen ajánlatot! Ajánlatkérés

Csak tanácsra van szüksége?

Részletes elemzést készítünk a weboldalán elvégzendő keresőoptimalizálási feladatokról. Kérje ajánlatunkat weboldalának elemzésére: Ajánlatkérés

Scroll to Top