Online marketing utazási irodáknak

Több mint tízéves, aktív, utazási irodai tapasztalattal, és utazási irodai online marketing tapasztalattal segítünk utazási irodáknak az online piaci jelenlét elindításában, erősítésében, fenntartásában. Megtervezzük, elkészítjük, felújítjuk weboldalatokat, keresőoptimalizáljuk, tanácsot adunk közösségi média jelenlét fejlesztésére, kezeljük az online hirdetéseiteket.

Az utazási irodai marketing speciális terület. Nem biztos, hogy egy egyébként sikeres online marketing tanácsadó, akinek nincs tapasztalata idegenforgalmi területen, megéri a befektetést, hiszen neki is még ki kell kísérleteznie, mik az idegenforgalomban beváló technikák és megoldások.

Mi értjük és tudjuk, mire van szükségetek. Sok évet utazási irodákban eltőltve, ahol nap, mint nap találkoztunk a ti problémáitokkal, vannak tapasztalataink ezeknek a megoldására és vannak ötleteink a továbblépésre.

És vannak tapasztalatink online marketingben. Így le tudjuk kommunikálni a csapatunkban dolgozó nem turisztikai szakemberekkel is, mi az, amire tényleg szükségetek van. Tudjuk, milyennek kell lenni egy weboldalnak, mi is az ami, majd látogatót hoz nektek, milyen szövegkörnyezet – nyelvezet, amit használtok. És tudjuk, erre milyen eszközök és módszerek vannak. Értjük miről beszél a webfejlesztő, a seo szakember, értjük ti miről beszéltek.

Tíz év alatt sokféle irodában megfordultunk, kicsiben, nagyban, beutaztatóban, kiutaztatóban, utazásszervezőben, charteresben és buszosban is, közvetítőben. Sok mindent láttunk, sokat tanultunk, és sokat tapasztaltunk arról, hogy két látszólag egyforma iroda is mennyire más, mennyire más megoldásokat, elveket és célokat tart fontosnak. Ugyanazért az utasközönségért harcoló irodák is teljesen máshogy közelítik meg az ügyfelek elérésének problémáját. Beszélgessünk, és találjuk ki, mi lenne a legjobb nektek, hogyan tudnánk segíteni, hogy jövedelmezőbbek legyetek.

Ha felkeltettük érdeklődéseteket, lépjetek kapcsolatba velünk.

Scroll to Top